Last Updated:

Velkommen til NEJ.dk

NEJ.dk - Redaktionen
NEJ.dk - Redaktionen

Det danske demokrati lever af debat med højt til loftet. Ønsker du at sætte en debat på dagsordenen, er NEJ.dk noget for dig.

NEJ.dk ønsker vi en åben og forskelligartet debat. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne. Vi opfordrer alle uanset baggrund til at deltage i debatten på NEJ.dk.

Vis respekt for andre. Indlæg må ikke være injurierende, diskriminerende eller krænkende i sprog eller indhold. Vi fraråder dig at lægge personlige og fortrolige oplysninger ud i debatten på NEJ.dk.

Ønsker du at bidrage til debatten, skal du skrive dit indlæg på dansk og sende det til:
redaktionen@nej.dk

Skriv en rubrik. En god rubrik pirrer læserens nysgerrighed, den fanger opmærksomheden, og den fortæller kort og præcist, hvad teksten handler om. Rubrikken – eller overskriften, som den hedder i folkemunde – skal være både æggende, vækkende og dækkende.

En opsigtsvækkende rubrik kan gøre hele forskellen på, om læserne får øje på dit indlæg, og om de gider læse teksten.

Du bedes angive dit fulde navn og din beskæftigelse/uddannelse, når du sender dit indlæg.

Vi gør en dyd ud af, at debatten på NEJ.dk er fagligt velfunderet. Hvis du henviser til undersøgelser, statistikker eller udsagn i dit indlæg, bedes du derfor linke til den kilde, der refereres fra. Så kan både vi og vores læsere tjekke fremsatte påstande.

Dit indlæg må ikke være af kommerciel karakter.

Vi forbeholder os retten til at afvise indlæg samt at redigere i indlæg, rubrik og underrubrik. Vedhæftede filer åbnes ikke.